top of page
Surfläger för barn. Barnen och instruktörerna gör sig klara för att vindsurfa och paddla SUP

EVENT & SKOLOR

" Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar"

vindsurfingskola för barn och ungdomar

IDROTTSDAG

Vi har arrangerat idrottsdagar i flera år och har många återkommande skolor år från år. Fokus är att så många som möjligt ska få testa vindsurfing utifrån sin egen förmåga. Vi har mycket utrustning och våtdräkter för barn och ungdomar. Vi har möjlighet att ta grupper upptill 20 elever.

Surfcentret är öppet för idrottsdag 27 maj–6 sep 2024.

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com för bokning.

mega sup företagsevent paddling

FÖRETAGSEVENT

Ta med dina arbetskompisar på en upplevelsedag i vackra Askimsviken. Ni kan vindsurfa, paddla SUP och/eller MEGA-SUP. 

MEGA-SUP paddlas av 8–10 personer och kan användas för en mer tävlingsinriktad aktivitet. Vi lägger ut bojar och så tävlar två lag mot varandra. Inte helt enkelt då det krävs samarbete att paddla flera stycken på en bräda.

I våra lokaler finns gemensamt omklädningsrum och duschar. Ni kan lägga till bastu för en engångskostnad. Efter paddling/surf så får ni gärna ha en egen aftersurf. Ta med mat och dryck. En grill finns på plats. Pris från 4 199 kr.

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com så syr vi ihop ett upplägg som passar er.

ws till surfcenter affisch Lisebergs Camping.jpg

MÖHIPPA & SVENSEXA

Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig och rolig möhippa/svensexa där ni alla får prova på vindsurfing med instruktör på vattnet.
Vi har också MEGA-SUP som paddlas av 8–10 personer samtidigt. I våra lokaler finns gemensamt omklädningsrum, duschar, bastu (engångskostnad tillkommer) och grillmöjligheter.

Pris från 395 kr/person.

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com så arrangerar vi er möhippa/svensexa.

LÅNGGRUND SÄKER SANDSTRAND

Surfcentret ligger perfekt placerat mitt på Askimsbadet vilket ger oss fördelen att vi kan hålla event och kurser oavsett från vilket håll det blåser. Stora ändamålsenliga lokaler med gemensamt omklädningsrum, duschar, bastu, sofflounge samt grillmöjligheter.

TRANSPORT

Det finns mycket goda kommunala förbindelser (Buss X2) till Askimsbadet. Stor parkeringsplats för både bilar och cyklar. Banvallen (cykelbanan från Linnéplatsen till Särö) går precis utanför ingången.

bottom of page