top of page
DSCF5295.jpg

EVENT & SKOLOR

" Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar"

Vindsurf skola.jpeg

IDROTTSDAG

Vi har arrangerat idrottsdagar i flera år och har många återkommande skolor år från år. Fokus är att så många som möjligt ska få testa både vindsurfing och/eller SUP utifrån sin egen förmåga. Vi har mycket utrustning och våtdräkter för barn och ungdomar.

Surfcentret är öppet 28 maj–12 sep 2022.

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com för bokning.

mega sup företagsevent paddling

FÖRETAGSEVENT

Ta med dina arbetskompisar på en upplevelsedag i vackra Askimsviken. Ni kan vindsurfa, paddla SUP och/eller MEGA-SUP. 

MEGA-SUP paddlas av 8-10 personer och kan användas för en mer tävlingsinriktad aktivitet. Vi lägger ut bojar och så tävlar två lag mot varandra. Inte helt enkelt då det krävs samarbete att paddla flera stycken på en bräda.

I våra lokaler finns gemensamt omklädningsrum och duschar. Ni kan lägga till bastu. Efter paddling/surf så får ni gärna ha en egen aftersurf. Ta med mat och dryck. En grill finns på plats. Pris från 3 899 kr.

 

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com så syr vi ihop ett upplägg som passar er.

SUP event.jpg

MÖHIPPA & SVENSEXA

Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig och rolig möhippa/svensexa där ni alla får prova på vindsurfing och/eller SUP med eller utan instruktör på vattnet.
Vi har också MEGA-SUP som paddlas av 8-10 personer samtidigt. I våra lokaler finns gemensamt omklädningsrum, duschar, bastu och grillmöjligheter.

Pris från 300 kr/person

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com så arrangerar vi er möhippa/svensexa.

LÅNGGRUND SÄKER SANDSTRAND

Surfcentret ligger perfekt placerat mitt på Askimsbadet vilket ger oss fördelen att vi kan hålla event och kurser oavsett från vilket håll det blåser. Stora ändamålsenliga lokaler med gemensamt omklädningsrum, duschar, bastu, sofflounge samt grillmöjligheter.

TRANSPORT

Det finns mycket goda kommunala förbindelser (Buss X2) till Askimsbadet. Stor parkeringsplats för både bilar och cyklar. Banvallen (cykelbanan från Linnéplatsen till Särö) går precis utanför ingången.

bottom of page