DSCF5295.jpg

EVENT & SKOLOR

" Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar"

Hör av er med era tankar så syr vi ihop ett paket som passar er.

E-post: surfcenter.se@gmail.com .

windsurfing kids school

IDROTTSDAG

Vi har arrangerat idrottsdagar i flera år och har många återkommande skolor år från år. Fokus är att så många som möjligt ska få testa både vindsurfing och/eller SUP utifrån sin egna förmåga.

Maila oss på surfcenter.se@gmail.com för bokning.

mega sup företagsevent paddling

FÖRETAGSEVENT

Ta med dina arbetskompisar på en upplevelsedag i vackra Askimsviken.
Ni kan windsurfa, paddla SUP och/eller MEGA-SUP. Vi kan grilla hamburgare eller så tar ni med er pic-nic.

I våra lokaler finns omklädningsrum, duschar, bastu och grillmöjligheter.
 

möhippa svensexa sup windsurfing

MÖHIPPA & SVENSEXA

Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig och rolig möhippa/svensexa där ni alla får prova på windsurfing och/eller SUP med eller utan instruktör på vattnet.
Vi har också MEGA-SUP som paddlas av 8-10 personer samtidigt. I våra lokaler finns omklädningsrum, duschar, bastu och grillmöjligheter.

Pris från 300 kr/person

LÅNGGRUND SÄKER SANDSTRAND

Surfcentret ligger perfekt placerat mitt på Askimsbadet vilket ger oss fördelen att vi kan hålla event och kurser oavsett från vilket håll det blåser. Stora ändamålsenliga lokaler med omklädningsrum, duschar, sofflounge samt grillmöjligheter.

TRANSPORT

Det finns mycket goda kommunala förbindelser (Buss Rosa Express) till Askimsbadet. Stor parkeringsplats för både bilar och cyklar. Banvallen (cykelbanan från Linnéplatsen till Särö) går precis utanför ingången.