top of page

BARN- OCH UNGDOMSLÄGER

  • Wallén Water World är ett dagsommarläger för ungdomar. Här får de testa på en rad olika vattensporter. Inga förkunskaper, förutom simkunnighet, behövs. All utrustning ingår. Ta med lunch, badkläder, handduk, varm tröja. Kurslängd: 4 dagar, 5 tim/dag. Det går bra att lämna 9.30 och hämta 15.30.
    Dela
  • Wallén Water World är ett dagsommarläger för ungdomar. Vindsurfing och SUP, men testar även vinge. Inga förkunskaper, förutom simkunnighet, krävs. All utrustning ingår. Ta med lunch, badkläder, handduk, solskydd, varm tröja. Kurslängd: 2 dagar, 5 tim/dag. Det går bra att lämna 9.30 och hämta 15.30.
    Dela
wallenwaterworld2.jpg

WALLEN WATER WORLD 

Wallén Water World är vårt populära dagläger för barn och ungdomar. Vi har arrangerat lägret i flera år och har många återkommande deltagare.

 

Vårt fokus ligger på vindsurfing och wing foil, men ungdomarna får även paddla SUP utifrån vad vädret tillåter. Dagarna tillbringar vi mest på och i vattnet men också i våra lokaler vid stranden.

OM LÄGRET
Upplägget är att vi ska ha så roligt som möjligt tillsammans. Vissa ungdomar vill verkligen lära sig att vindsurfa och då är Wallén Water World en bra start, andra ser det mer som ett vattenkollo – vilket som går lika bra. Våra instruktörer är lyhörda och anpassar sig efter gruppens och individens förutsättningar.

Vi utgår från vårt surfcenter på Askimsbadet under dagarna. I surfcentret finns omklädningsrum, duschar, kök och bastu.

Allt material som brädor, våtdräkter, våtskor samt obligatorisk flytväst ingår till alla deltagare. Har du egen utrustning som t ex våtdräkt eller flytväst så rekommenderar vi att du tar med det.

TIDER

kl 10.00–15.00, men det går bra att lämna kl 9.30 och hämta kl 15.30.

 

ATT TA MED

Badkläder, handduk, varm tröja, vattenflaska, solskydd och matsäck med lunch och gärna någon snack t ex banan eller proteinbar etc.

bottom of page