top of page

VINDSURFINGKURSER

 • Klicka på boka för att visa datum
  Askimsbadet, Askimsbadet, 436 45 Göteborg, Sverige
  Kursen är till för dig som vill lära dig vindsurfa från grunden. Vårt center erbjuder perfekta förhållanden för att snabbt lära sig surfa. Redan efter några timmar surfar du på egen hand. 2 dagar x 3 h. All utrustning ingår. Pris: 1 700 kr
 • Klicka på boka för att visa datum
  Askimsbadet, Askimsbadet, 436 45 Göteborg, Sverige
  Kursen är till för dig som vill testa vindsurfing eller har vindsurfat enstaka gånger tidigare. Vårt center erbjuder perfekta förhållanden för att snabbt lära sig surfa. 1 dag x 3 tim. All utrustning ingår. Pris: 1 200 kr.
 • Klicka på boka för att visa datum
  Askimsbadet, Askimsbadet, 436 45 Göteborg, Sverige
  Kursen är till för dig som vill testa vindsurfing eller har vindsurfat enstaka gånger tidigare. Vårt center erbjuder perfekta förhållanden för att snabbt lära sig surfa. 1 kväll x 2 tim. All utrustning ingår. Pris: 900 kr
Windsurfing

VINDSURFING

I Askimsviken har vi helt perfekta förhållanden för att på ett säkert och roligt sätt lära sig vindsurfa alternativt utveckla sina grundkunskaper.

För nybörjare som vill få grundliga kunskaper i hur man hur styr och manövrerar bräda och segel rekommenderar vi vår tvådagars-kurs där målet är att man efter avslutad kurs kan börja vindsurfa på egen hand. Vi lär ut teori om vind, vatten och utrustning och sedan praktik och träning på vattnet.

Endags-kursen är också riktad till dig som är nybörjare eller har testat någon gång innan, men eftersom tiden är kortare så är det mer en ”prova-på”-kurs. Kort teori och praktik på vattnet.

All utrustning inklusive våtdräkt, flytväst mm ingår i kursavgiften. Utövning sker på egen risk.

bottom of page