top of page
Wallén Water World 13-17 år 28 juni-1 juli  - 2 500 kr
Wallén Water World 13-17 år 28 juni-1 juli  - 2 500 kr

Wallén Water World 13-17 år 28 juni-1 juli - 2 500 kr

Wallén Water World är ett dagsommarläger för ungdomar. Här får de testa på en rad olika vattensporter. Inga förkunskaper, förutom simkunnighet, behövs. All utrustning ingår. Ta med matsäck, badkläder, handduk, varm tröja. Kurslängd: 4 dagar, 5 tim/dag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

28 juni 2021 10:00 – 01 juli 2021 15:00

Askimsbadet, Askims Strandväg 20, 436 45 Askim, Sverige

Om evenemanget

Wallén Water World är vårt populära dagläger för barn och ungdomar. Vi har arrangerat lägret i flera år och har många återkommande deltagare. Vårt fokus ligger på windsurfing och SUP, men ungdomarna får även testa träningskites, foil wing och skimboard (beroende på vad vädret tillåter). Dagarna tillbringar vi mest på vattnet men också i våra lokaler vid stranden.

Upplägget är att vi ska ha så roligt som möjligt tillsammans. Vissa ungdomar vill verkligen lära sig att windsurfa, andra ser det mer som ett vattenkollo – vilket som går lika bra. Våra instruktörer är lyhörda och anpassar sig efter gruppens och individens förutsättningar.

Vi utgår från vårt surfcenter på Askimsbadet under dagarna. I surfcentret finns omklädningsrum, duschar, kök och bastu.

Allt material som brädor, våtdräkter, våtskor samt obligatorisk flytväst ingår till alla deltagare. Har du egen utrustning som t ex våtdräkt eller flytväst så rekommenderar vi att du tar med det.

Lägren är åldersindelade och under 4 dagar. Daglig tid kl 10-15, men det går bra att lämna kl 9 och hämta kl 16.

Att ta med: badkläder, handduk, varm tröja, vattenflaska, solskydd och matsäck med lunch och gärna någon snack t ex banan eller proteinbar etc.

Dela detta evenemang

bottom of page